‘Een visje uitgooien’

Professioneel met passie

Ons verhaal
Iedere vis, visser of onderneming heeft haar unieke verhaal. INZee helpt dit verhaal over te brengen naar de doelgroep. Samen maken we de keus voor de beste verpakking van de boodschap. Folder, flyer, mailing, magazine of website. INZee verzorgt voor de fotografie, vormgeving en het drukwerk.

Verhaal verspreider
Uitgever, redacteur of werkzaam in de media en op zoek naar een verhaal over en uit de visserij? Voor vakbladen, het web, tijdschriften of kranten. Informatief, educatief, journalistiek of commercieel. Ik ben tekstschrijver en werk in opdracht. Wil je met mij inzee?

Coaching & ondersteuning
INZee biedt professionaliteit en flexibiliteit. Ik kan inspringen op momenten dat het bedrijf of de medewerkers behoefte hebben aan extra hulp en kennis of een projectbegeleider bij:

  • Samenwerkingsprojecten: van visser, afslag, detail - en groothandel, retail, foodservice tot consument.
  • PR - projecten: partijen en evenementen, beurzen of bedrijfsuitjes.
  • Communicatie-uitingen: begeleiding naar een eigen huisstijl, van visitekaartje tot brochure.
  • Keurmerken: advisering over de verschillende keurmerken en begeleiding bij certificeringstrajecten.

Presentaties
Over vis, visserij of visserijtechnieken, in combinatie met marketing-communicatie of economie. Met een informatieve, educatieve of commerciële boodschap. Gesproken vanuit INZee of namens een organisatie. Ik bied presentaties in alle vormen en stijlen. Het verhaal van de sector over vroeger, nu en toekomstvisies. Ook kun je mij benaderen voor dagvoorzitterschap.

Marktonderzoek
De visserijsector beweegt. Nieuwe visserijtechnieken, keurmerken, verduurzaming en een groeiende vraag naar visproducten. Waar liggen kansen in de markt? Ik bied marktonderzoek met praktische resultaten en adviezen waar je direct mee aan de slag kunt.

Visserijavonturen

Omdat ook de allerkleinsten mogen leren over vis en visserij. Welke vissen leven er in de Noordzee? Hoe zit een vissersschip er van binnen uit? Wat doet een visserman op zee? Wat gebeurt er in de visafslag? Wat doet een visboer?

Een kinderboekenreeks over de schakels in de visketen. Voor kinderen van 0-6 jaar en ideaal als begeleidend lesmateriaal bij het thema zee en vissen in groep 1 t/m 3.

Meer info en bestellen via www.visserijavonturen.nl

INZee Communicatie & Trends © | 06 12063103 | All rights reserved Algemene Voorwaarden Powered by: Acadia